Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

Συνάντηση της Βουλευτού Κέρκυρας του ΣΥΡΙΖΑ Φωτεινής Βάκη με την Ομοσπονδία Συλλόγων Κερκυραίων Αττικής «Ιωάννης Καποδίστριας»

Συνάντηση της Βουλευτού Κέρκυρας του ΣΥΡΙΖΑ Φωτεινής Βάκη με την Ομοσπονδία Συλλόγων Κερκυραίων Αττικής «Ιωάννης Καποδίστριας»

Συνάντηση γνωριμίας με εκπροσώπους της Ομοσπονδίας Συλλόγων Κερκυραίων Αττικής «Ιωάννης Καποδίστριας» είχε η Βουλευτής Κέρκυρας του ΣΥΡΙΖΑ, Φωτεινή Βάκη, το πρωί της Δευτέρας στο γραφείο της στην Αθήνα.

Στη συνάντηση συζητήθηκε μια σειρά από θέματα που αφορούν την Κέρκυρα, όπως η ακτοπλοϊκή σύνδεση με την Πάτρα, για το οποίο αναζητείται λύση. Υπογραμμίστηκαν προβλήματα στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας και αναφέρθηκε πως δρομολογούνται προσλήψεις ιατρικού προσωπικού, χωρίς αυτό να εξαντλεί το σύνολο των προβλημάτων.

Αναφορικά με τη Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων, επισημάνθηκε πως έχει εξασφαλιστεί η λειτουργία της τα επόμενα δύο χρόνια, ενώ θα επανεξεταστεί συνολικά το σχετικό πλαίσιο λειτουργίας. Τέλος, έγινε μνεία σε ζητήματα υποδομών (οδικό δίκτυο, ύδρευση, κ.α.) που αφορούν την τοπική αυτοδιοίκηση, αναδεικνύοντας τη βούληση συνεργασίας με την τελευταία.

Από την Ομοσπονδία Συλλόγων Κερκυραίων Αττικής «Ιωάννης Καποδίστριας», στη συνάντηση παρέστησαν οι κ.κ. Γιάννης Παργινός (πρόεδρος), Σπύρος Χειρδάρης (αντιπρόεδρος), Λίνα Βέργη (γεν. γραμματέας), Γιώργος Κοσκινάς Σόλης (γραμ. δημ. σχέσεων), Αφροδίτη Βερονίκη (αν. γραμματέας), Αφροδίτη Κληρονόμου (μέλος), καθώς και ο φωτογράφος Γιάννης Αργυροκαστρίτης.
 
Το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου