Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

Εκδήλωση της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Κέρκυρας.

Η κυβέρνηση της Αριστεράς για τη Νεολαία.
Εκδήλωση της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Κέρκυρας.

Εκδήλωση-συζήτηση διοργανώνει η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Κέρκυρας, την Πέμπτη 15/1 και ώρα 19:00, στο Φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου.

Θέμα της εκδήλωσης:
«Η Κυβέρνηση της Αριστεράς  για τη Νεολαία».

Ομιλητές:
  • Γιώργος  Σπυρόπουλος, μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ
  • Κώστας  Καββαδίας, μέλος της Νεολαίας  ΣΥΡΙΖΑ Κέρκυρας.
 
Η νέα γενιά βρίσκεται σήμερα σε κομβικό σημείο. Μια γενιά με συσσωρευμένες δεξιότητες, γνώσεις, ικανότητες, ευαισθησίες, αντιμετωπίζει ένα δυσοίωνο μέλλον. Οι νέοι και οι νέες βιώνουν τις οδυνηρές συνέπειες της οικονομικής κρίσης που τους/τις καθηλώνει στη γκρίζα ζώνη της ανεργίας και της εργασιακής επισφάλειας, αποστερώντας τους την ελπιδοφόρα προοπτική και συχνά εξαναγκάζοντάς τους σε μετανάστευση για το βιοπορισμό. Την ίδια στιγμή, οι νέοι και οι νέες  συνιστούν και το κρίσιμο εκείνο τμήμα της κοινωνίας που, με τα δικά του ιδιαίτερα αντανακλαστικά, έχει τη δυνατότητα να συμβάλλει καθοριστικά στη δημιουργία και συνέργεια κοινωνικών αντιστάσεων, στην αμφισβήτηση των νέων όρων ζωής και εργασίας που επιβάλλονται, και στη διεκδίκηση ενός διαφορετικού μέλλοντος.

Στην εκλογική μάχη στις 25 του Γενάρη, με την προοπτική μιας νίκης του ΣΥΡΙΖΑ να φαντάζει πολύ πιθανή, κομβικό ρόλο θα πρέπει να διαδραματίσει η νεολαία. Η νεολαία δεν μπορεί να είναι ένας απλός παρατηρητής των εξελίξεων, αλλά να γίνει οργανικό κομμάτι  και να κατέχει πρωταγωνιστικό ρόλο σε μια Κυβέρνηση της Αριστεράς.

Όλα αυτά θα συζητηθούν στην εκδήλωση μας που πρώτα απ’ όλα έχει ως στόχο να αφουγκραστεί τις απόψεις και τα προβλήματα του νέας γενιάς.

Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Κέρκυρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου