Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

Οι εκδηλώσεις δημόσιου απολογισμού του κοινοβουλευτικού έργου του βουλευτή Κέρκυρας του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Σαμοΐλη.

Οι εκδηλώσεις δημόσιου απολογισμού του κοινοβουλευτικού έργου του βουλευτή Κέρκυρας του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Σαμοΐλη.

Κέρκυρα, 26/09/2014

Σε ανοιχτό διάλογο με τους πολίτες, ο βουλευτής Κέρκυρας του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Σαμοΐλης συνεχίζει τις εκδηλώσεις απολογισμού του βουλευτικού του έργου.

Στις συγκεντρώσεις στα χωριά της Κέρκυρας, ο Στέφανος Σαμοΐλης λογοδοτεί δημόσια για την δραστηριότητα και τα αποτελέσματα του έργου του. Δέχεται την κριτική των κατοίκων, συζητά για τα κεντρικά πολιτικά ζητήματα αλλά και για τα τοπικά προβλήματα, καθορίζει τον πολιτικό σχεδιασμό των δράσεών του μέσα και έξω από το Κοινοβούλιο.

Στις εκδηλώσεις εκφράζεται το έντονο ενδιαφέρον των πολιτών για τις προγραμματικές θέσεις και δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ, για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης, την επανεκκίνηση της οικονομίας, την ανάκτηση της εργασίας και των εργασιακών δικαιωμάτων. Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον οι πολίτες αναφέρονται στα τοπικά προβλήματα, εκφράζοντας την ελπίδα, τις προσδοκίες, αλλά και τις απαιτήσεις τους από τις νέες αυτοδιοικητικές αρχές.

Μέχρι τώρα έχουν γίνει ανοιχτές εκδηλώσεις δημόσιου απολογισμού στο Περιβόλι, τον Χλωμό, τους Αυλιώτες, το Βαλανειό και τις Νυμφές.

Για το επόμενο διάστημα, προγραμματίζονται εκδηλώσεις δημόσιου απολογισμού:
  • Την Παρασκευή 26/9 στην Επίσκεψη.
  • Το Σάββατο 27/9 σε Άνω και Κάτω Γαρούνα.
  • Την Κυριακή 28/9 στην Λευκίμμη.
  • Την Τετάρτη 1/10 στην Αχαράβη.
Το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου