Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

ΣΥΡΙΖΑ Ιονίων προς Γκερέκου: «Κυριακή κοντή γιορτή»

ΣΥΡΙΖΑ Ιονίων προς Γκερέκου: «Κυριακή κοντή γιορτή»
12/05/2014

Η κα Αγγελική Γκερέκου, προσπαθεί να αποφύγει την σκληρή πραγματικότητα και επιτίθεται στην ΑΝΑΣΑ και τον ΣΥΡΙΖΑ. Η δυσκολία της, ως βουλευτής να ψηφίζει ‘‘ναι σε όλα’’ τα μνημονιακά νομοσχέδια, και ως υποψήφια Περιφερειάρχης να εμφανίζεται ανεξάρτητη, είναι ανυπέρβλητη.

Τα ερωτήματα  που απευθύνει  στην ανακοίνωσή της, για την απορροφητικότητα των κοινοτικών κονδυλίων, τον τουρισμό και το ξεκόλλημα των μεγάλων έργων, τα  απευθύνει σε λάθος αποδέκτη. Αντί να τα απευθύνει στον ΣΥΡΙΖΑ, θα έπρεπε να τα απευθύνει στον εκλεκτό του έτερου κόμματος τής συγκυβέρνησης, στον  κ. Σπύρου. Με αυτόν όμως έχει προεκλογικά μια ιδιότυπη ‘‘ομερτά’’, χωρίς καμία ουσιαστική κριτική απέναντί του. Και πώς θα μπορούσε, άλλωστε, αφού είναι  συνεταίροι στην μνημονιακή συγκυβέρνηση! Αυτός, ως περιφερειάρχης, σιώπησε και ανέχτηκε την οικονομική και κοινωνική καταστροφή της χώρας και των Ιονίων που έφεραν τα μνημόνια. Αυτή ως βουλευτής, τα ψήφιζε, και στήριζε το δίδυμο Σαμαρά Βενιζέλου να περνά την πολιτική του νεοφιλελευθερισμού-μερκελισμού.

Κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ για… δολερά ψέματα, η κα Γκερέκου! Είναι ψέμα ότι η ίδια είναι εκλεκτή της τρόικας  και της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ; Είναι ψέμα ότι τον τίτλο αυτόν τον κέρδισε ψηφίζοντας ‘‘ναι σε όλα’’ τα μνημόνια και τους εφαρμοστικούς νόμους, που φθάνουν τους 420 περίπου, όλα τα προηγούμενα χρόνια; Είναι ψέμα ότι, τόσο η ίδια όσο και το κόμμα της, προσπαθούν να παραπλανήσουν το λαό και να αποφύγουν τη λαϊκή οργή για τις πολιτικές που ασκούν, κρυπτόμενοι υποκριτικά, το μεν ΠΑΣΟΚ πίσω από τον φερετζέ τής Ελιάς, η δε κα Γκερέκου υπό τον μανδύα τής «ανεξάρτητης»;

Εσείς κα Γκερέκου, όπως λέτε στην ανακοίνωσή σας, περιμένετε το ντιμπέιτ. Οι πολίτες των Ιονίων περιμένουν εσάς και τον κο  Σπύρου, τον άλλο εκλεκτό τής μνημονιακής συγκυβέρνησης, στις κάλπες, την Κυριακή 18 Μαΐου.

Εκεί, και οι δύο σας θα πάρετε την απάντηση που σας αξίζει.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΡΙΖΑ ΙΟΝΙΩΝ
Το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου