Σάββατο 10 Μαΐου 2014

ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ

ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ

Νέο έγκλημα συντελέσθηκε χθες Παρασκευή 9/5 σε βάρος της χώρας μας και του ελληνικού λαού από την καταρρέουσα κυβερνητική «πλειοψηφία» ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, μέσα σε ένα κοινοβούλιο το οποίο βρίσκεται πλέον σε προφανή δυσαρμονία με τη λαϊκή βούληση.

Με την υπερψήφιση του νέου μεσοπρόθεσμου προγράμματος, αλυσοδένουν τον ελληνικό λαό μέχρι και το 2018! Καταδικάζουν την κοινωνία σε μισθούς πείνας, συντάξεις φιλοδώρημα, ανεργία, εγκατάλειψη της δημόσιας υγείας και παιδείας, νέα λουκέτα, νέες απολύσεις, νέα δυστυχία. Αυξάνουν τα φορολογικά βάρη για όλους, εκτός από τους πολύ πλούσιους και τις πολυεθνικές εταιρείες. Θέτουν την δημόσια περιουσία υπό καθεστώς «κατάσχεσης», για να εξυπηρετηθεί ένα χρέος που ο λαός μας ούτε δημιούργησε, ούτε θα το ξεχρεώσει ποτέ!

Ανάμεσα στους δράστες αυτού του εγκλήματος, και η «ανεξάρτητη»(!) υποψήφια περιφερειάρχης και βουλευτής Κέρκυρας του ΠΑΣΟΚ κα Γκερέκου. Η οποία ουδέποτε τόλμησε να δικαιολογήσει ή να υπερασπιστεί δημόσια όσα τα τελευταία μνημονιακά χρόνια διέπραξε εντός του κοινοβουλίου σε βάρος των πολιτών αυτής της χώρας, παρά το γεγονός ότι έχει επανειλημμένα προκληθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ της Κέρκυρας. Κρύπτεται, γιατί δεν έχει το σθένος να υπερασπιστεί πολιτικές που όλοι αντιλαμβάνονται ότι είναι εγκληματικές σε βάρος του λαού μας.

Απ’ την πλευρά του, ο γαλάζιος υποψήφιος Περιφερειάρχης κος Σπύρου ούτε άκουσε, ούτε είδε, ούτε ξέρει κάτι για το έγκλημα! Εξακολουθεί να είναι ευτυχής και περιχαρής, τόσο για την «επιτυχία» της διοίκησής του, όσο και της κυβέρνησης που στηρίζει! Ζει προφανώς σε ένα άλλο παράλληλο σύμπαν, όπου ίσως η άγνοια, η ανικανότητα, η αναποτελεσματικότητα, η στήριξη εγκληματικών πολιτικών, αποτελούν προσόντα!

Έρχεται, όμως η τιμωρία. Στις 18 του Μάη, στην πολιτική τους λογοδοσία, τον λόγο θα έχει ο λαός των Ιόνιων Νησιών. Και θα δώσει απάντηση σ’ αυτούς που μας πήραν το μισθό μας, πήραν την σύνταξή μας, πήραν την αξιοπρέπεια και τη ζωή μας, και ζητούν να πάρουν και την ψήφο μας! Θα τους ανατρέψει, στηρίζοντας μαζικά και δυναμικά την παράταξη που στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, την «ΑΝΑΣΑ για τα Ιόνια Νησιά», με επικεφαλής υποψήφιο Περιφερειάρχη τον Θόδωρο Γαλιατσάτο.

Η νίκη της «ΑΝΑΣΑ» θα είναι νίκη του λαού!

Γιάννης Φοντάνας
μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ
υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Κέρκυρας με την «ΑΝΑΣΑ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου