Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

Περιοδεία Στέφανου Σαμοΐλη στη Νότια Κέρκυρα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
του βουλευτή Κέρκυρας του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Σαμοΐλη

Περιοδεία Στέφανου Σαμοΐλη στη Νότια Κέρκυρα

Κέρκυρα, 04/01/2014

Στη Νότια Κέρκυρα περιόδευσε το απόγευμα της Παρασκευής 3/1/2014 ο βουλευτής Κέρκυρας του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Σαμοΐλης, στα πλαίσια των επαφών του με τους πολίτες του νησιού. Την περιοδεία διοργάνωσε ο βουλευτής σε συνεργασία με την Οργάνωση Κορισσίων του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ το βουλευτή συνόδεψαν ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Εμπρός μ’ Εσένα για την Κέρκυρα” Γιώργος Ραιδεστινός και στελέχη του κόμματος.

Ο Στέφανος Σαμοΐλης επισκέφθηκε αρχικά τους Αργυράδες, όπου αντάλλαξε ευχές με τους κατοίκους για τη νέα χρονιά και συνομίλησαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Επόμενοι σταθμοί της περιοδείας του ήταν ο Άγιος Νικόλαος και ο Πετριτής.

Κατά την περιοδεία του, οι κάτοικοι της περιοχής εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την παρουσία του βουλευτή, ο οποίος ανέλυσε την πολιτική κατάσταση που βιώνει η χώρα και ανέπτυξε τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για βασικά ζητήματα που απασχολούν το δοκιμαζόμενο ελληνικό λαό.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε στη βαριά φορολογία που εξακολουθεί να προστίθεται στις πλάτες των φτωχών λαϊκών στρωμάτων. Ειδικότερα, οι κάτοικοι της Νότιας Κέρκυρας εξέφρασαν την πλήρη αντίθεσή τους για τα δύο τελευταία νομοθετήματα σχετικά με τα “κόκκινα” δάνεια και το ειδικό τέλος ακινήτων (χαράτσι).

Ο βουλευτής Κέρκυρας του ΣΥΡΙΖΑ θα συνεχίσει την περιοδεία του στην κερκυραϊκή ύπαιθρο, αλλά και στην πόλη της Κέρκυρας, ερχόμενος σε επαφή με τους πολίτες του νησιού και αφουγκραζόμενος τον προβληματισμό και την αγωνία του για την πορεία της χώρας.

Στέφανος Σαμοΐλης
Βουλευτής Κέρκυρας του ΣΥΡΙΖΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου