Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

Πρωτοφανής προβοκάτσια σε βάρος του ΣΥΡΙΖΑ Κέρκυρας.

Πρωτοφανής προβοκάτσια σε βάρος του ΣΥΡΙΖΑ Κέρκυρας.

21/11/2013

Ο ΣΥΡΙΖΑ Κέρκυρας καταγγέλλει την πρωτοφανή προβοκάτσια σε βάρος τού κόμματός μας.

Κείμενα διαλόγου ενόψει της 1ης Νομαρχιακής Συνδιάσκεψης του ΣΥΡΙΖΑ Κέρκυρας, εστάλησαν στα τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης όχι από τα αρμόδια όργανα του ΣΥΡΙΖΑ Κέρκυρας αλλά από πλαστογραφημένη ηλεκτρονική διεύθυνση, στην οποία ψευδώς παρουσιάζεται ως αποστολέας ο Συντονιστής της ΝΕ Γιώργος Ραιδεστινός. Εστάλησαν επιλεκτικά (ο εσωκομματικός διάλογος είναι πολύ πλουσιότερος), και ένα μάλιστα εξ αυτών εστάλη παραποιημένο, με το περιεχόμενό του να μην ανταποκρίνεται επακριβώς στο κατατεθειμένο κείμενο συμβολής.

Καταφανώς εξαπατώνται έτσι και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, και τα μέλη του κόμματός μας, και ο κερκυραϊκός λαός.

Ο ΣΥΡΙΖΑ Κέρκυρας, δια του Συντονιστή της ΝΕ Γιώργου Ραιδεστινού, κατήγγειλε επίσημα το γεγονός στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και προσέφυγε στη Δικαιοσύνη.

Δηλώνουμε ότι θα υπερασπιστούμε το κεκτημένο του ελεύθερου, δημοκρατικού και ανεμπόδιστου εσωκομματικού διαλόγου, ως θεμελιώδες συστατικό της δημοκρατικής λειτουργίας του ΣΥΡΙΖΑ. Οι τελικές θέσεις και προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ, αποτέλεσμα αυτού του διαλόγου, εκφράζονται με τις επίσημες ανακοινώσεις και δηλώσεις μας, και είναι αυτές που δεσμεύουν όλα τα μέλη και στελέχη του ενιαίου, δημοκρατικού, πολυτασικού πολιτικού μας φορέα.

Η δημοκρατική και ελεύθερη έκφραση των απόψεων, δεν δίνει δικαίωμα σε κανέναν «καλοθελητή» για παραπληροφόρηση, προβοκάτσιες και πλαστογραφίες. Τέτοιες ενέργειες, απ’ όπου κι αν προέρχονται, που στοχεύουν το ΣΥΡΙΖΑ και την ίδια τη δημοκρατία, θα αποκαλυφθούν και θα έχουν την τύχη που τους αξίζει.

Το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου