Δευτέρα 5 Αυγούστου 2013

Δημόσιος Ανοιχτός Απολογισμός του βουλευτή Κέρκυρας του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Σαμοΐλη, στη Λευκίμμη

Συνεχίζει την παρουσίαση του ανοιχτού δημόσιου απολογισμού για τον ένα χρόνο της βουλευτικής του θητείας, ο βουλευτής Κέρκυρας του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Σαμοΐλης.
Η διαδικασία αυτή, άμεσης δημοκρατικής επικοινωνίας με τους πολίτες, που ξεκίνησε την Τρίτη 30/7 με την εκδήλωση στην Πλακάδα Αγίου Σπυρίδωνα, μεταφέρθηκε το βράδυ της Κυριακής 4 Αυγούστου στο Ποτάμι της Λευκίμμης.
Στην εκδήλωση στη Λευκίμμη, την οποία παρακολούθησαν πλήθος μελών και φίλων του κόμματος, αλλά και του Λευκιμμιώτικου λαού, χαιρέτισαν ο γραμματέας της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Βίτσας, ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Θεάματος - Ακροάματος και Γενικός Γραμματέας του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών Δημήτρης Παλαιοχωρίτης, καθώς και ο επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης “ΕΜΠΡΟΣ μ’ εσένα για την Κέρκυρα” Γιώργος Ραιδεστινός.
Ο διάλογος που ακολούθησε μετά την παρουσίαση ήταν πλούσιος και εποικοδομητικός, πάνω σε κρίσιμα ζητήματα που απασχολούν την περιοχή, αλλά και εν γένει στην πολιτική κατάσταση της χώρας.
Η διαδικασία του ανοιχτού δημόσιου απολογισμού του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ θα συνεχιστεί. Την Πέμπτη 8 Αυγούστου έχει προγραμματιστεί αντίστοιχη εκδήλωση στην Αχαράβη (Πλατεία Δημαρχείου, ώρα 20:30), ενώ ο Στέφανος Σαμοΐλης πρόκειται να παρουσιάσει τον απολογισμό δράσης του και σε άλλες περιοχές της Κέρκυρας, καθώς επίσης στους Παξούς και στα Διαπόντια Νησιά.
Το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου